18 februari 2015

De nieuwe borden zijn geplaatst!

Borden MP

23 januari 2015

Alweer een stuk in het nieuwe jaar, kijken we bij Menno’s Pleats uit naar de beginnende drukte in de boerderij. Diverse nieuwe en vertrouwde gasten hebben de komende maanden een weekend gepland met vrienden of familie. Daarnaast is het bestuur en beheer actief bezig met klussen, om de faciliteiten voor onze gasten te optimaliseren.

Bent u nog op zoek naar een accommodatie voor een zomerkamp, vriendenweekend, of familiedag? Kijk op www.mennospleats.nl naar de beschikbare data, of bel voor een rondleiding. Wij helpen u graag aan meer informatie!

18 augustus 2014

Een weeke lang er heel hard gewerkt door een groep vrijwilligers om de boerderij nog mooier en beter te maken!

15 juni 2014

De nieuwe website is online! Grote dank gaat uit naar Wiebe Dijkstra. Mocht u op- of aanmerkingen hebben, laat het alstublieft weten via het contactformulier. Hopelijk leidt deze nieuwe website tot nog meer bezoekers!

4 maart 2014 

Te huur: ligplaatsen voor open zeilboten.Voor open zeilboten hebben wij enkele ligplaatsen beschikbaar. Onze haven ligt in Nijhuizum en staat in open verbinding met de Friese meren. De prijs voor een ligplaats is €250,- inclusief BTW, van april tot oktober.

Als u in aanmerking wilt komen voor een ligplaats dan kunt u een e-mail sturen aan: beheer@mennospleats.nl of bellen met
0515 – 543630 (beheerder).

 

24 februari 2014

Afgelopen weekend met het bestuur en beheer is er hard gewerkt. Grote wand in de eetzaal opnieuw geschilderd, trappenhuis helemaal opgeknapt en geschilderd, kast schoongemaakt en drie bomen geplaatst. Daarnaast natuurlijk genoten van een prachtige sterrenhemel en een mooie zonsopgang, topweekend!