Ons doel is het beheren van een groepsverblijf en een plek waaruit we diverse hulpactiviteiten organiseren. We willen graag alle jongerengroepen de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van onze groepsverblijf. Hiertoe proberen we de prijzen zo laag mogelijk te houden. Uiteraard staat de groepsaccommodatie ook ter beschikking van andere groepen zoals families en bedrijven.

Menno’s Pleats is in 1996 opgericht door de AKC (Algemene Kampcommissie voor Doopsgezinde kampen) en stichting Bijzonder Noden. Onze kampeerboederij wordt volledig gerund door vrijwilligers, zij zetten zich belangeloos voor u in als beheerder, bestuurslid of op een andere manier. Ook ondersteunen diverse Doopgezinde organisaties ons in het bereiken van onze doelen met financiĆ«le bijdragen.

Wilt u een bijdrage leveren aan ons doel, dan waarderen wij dat zeer. U kunt bijvoorbeeld kleding meenemen, sponsoring in natura aanbieden, een donatie doen, een collecte organiseren of meehelpen op een van onze klusdagen voor vrijwilligers.